george parker_maaike rotteveel

De kracht van illusie en de positieve kant van angst

Een bijzonder gesprek tussen George Parker en mij. Op uitnodiging van Michiel Kerkhoffs voor zijn programma Samen Meierijstad.

“Deze alweer twaalfde editie van Samen Meierijstad is een cadeautje voor onze trouwe kijkers. Deze keer geen gasten bij Michiel aan tafel uit Meierijstad, maar wel twee echt unieke mensen die ons wat kwamen brengen. George Parker, illusionist, wetenschapper en levenskunstenaar gebruikte zijn leven als laboratorium om te observeren hoe we werkelijkheid creëren en ombuigen. Hij verzorgde over de hele wereld duizenden shows en lezingen waaronder in Las Vegas. Aan tafel vertelt hij niet alleen over de kracht van illusie, maar laat het ook zien. Hij vertelt dat in deze crisistijd onder invloed van urgentie en beperking nieuwe creatieve krachten vrijkomen waarmee we een nieuwe werkelijkheid kunnen creëren. Maaike Rotteveel heeft na jarenlange ervaring binnen communicatieve functies een aanpak ontwikkeld gericht op de menselijke gedragingen, waarbij de focus ligt op de positieve kant van angst en weerstand. Haar boodschap is: volg je hart, richt je niet op je angst, maar wees trouw aan je intuïtie en kom in beweging met wat echt wat belangrijk voor je is. We sluiten weer af met muziek, deze keer met het jonge lokale talent Steffie Steenbergen.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.