Gratis e-book

Geluk ontlenen we niet
aan wat we krijgen,
maar aan wat we geven

Vergroot je impact


De Wet van Ohm Ω is een empirische natuurkundige wet die een relatie legt tussen spanning, weerstand en stroomsterkte. De hoogte van de spanning wordt voor een deel bepaald door de weerstand. Met andere woorden: geen weerstand, geen vermogen. Laat ik nu ook zo kijken naar innovaties. Of dat nu op persoonlijk, organisatorisch of maatschappelijk vlak is. Wil je beweging, dan heb je weerstand nodig. Deze weerstand zorgt voor het vermogen om überhaupt ergens te komen. De wijze waarop je de energie erin stopt bepaalt welke kant je opgaat.

Regelmatig krijg ik de vraag gesteld waarom het onderwerp ‘weerstand’ mij zo bezig houdt. Daarom dus. Zonder wrijving geen glans. Helaas heeft weerstand te vaak een negatief imago, wat natuurlijk volledig is te begrijpen. Het is ook heel complex en een kant-en-klare oplossing bestaat niet. Met dit e-book wil ik een eerste aanzet geven om jou te inspireren om met andere en positievere ogen naar weerstand te leren kijken. En hoe dan vervolgens deze verfrissende kijk je kan helpen om persoonlijke weerstand te transformeren tot een impactvolle stuwkracht.

Ik geef je dit e-book graag cadeau!

Na het lezen heb jij jouw inzicht verrijkt met 5 praktische wijsheden om weerstand waardevol te maken.

  • Je ontdekt hoe je jouw persoonlijke impact kunt vergroten
  • Je leert het verhaal van jouw ideaal te vertellen om te inspireren
  • Je gaat met andere ogen naar persoonlijke weerstand kijken en je krijgt waardevolle adviezen hoe je tijdens gesprekken deze weerstand bespreekbaar kunt maken.
  • Je leert welke type complimenten de meeste impact hebben bij weerstand
  • Je ontwikkelt jezelf tot een held in luisteren, waardoor je impact toeneemt
  • Je ontwikkelt een tot de verbeelding sprekende taal waardoor je mensen sneller aan boord krijgt.

Naar wie mag ik dit e-book opsturen?

Wat leuk dat je het e-book wilt wil aanvragen. Naast het e-book ontvang je ook regelmatig Zinvolle Hartzaken in je mailbox met tips en inspiratie om van jouw ideaal/jouw missie een succes te maken. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk hier de privacyverklaring.

Anderen over Vergroot je impact


“Hoi Maaike, wat een goed boek met duidelijke uitleg en tips. Daar kan een ieder wat uithalen voor zijn eigen missie maar ook voor die van anderen”

– Arjan Erkel (Activator/freedom fighter)

“Als ‘t om weerstand gaat, zijn we natuurlijk allemaal experts! Daarom spreekt het mij zo aan Maaike dat jij jezelf als vertrekpunt neemt in jouw boek. Daar is moed voor nodig. “

-Ton Baan (ondernemer)

“Een mooi en duidelijk geschreven e-book dat, voor een ieder die hulp nodig heeft bij het omgaan met weerstand op de weg naar een persoonlijk doel, een bron van informatie zal zijn”

– Willem Dekker (managing director)

Ik vond het een fijn boek om te lezen zowel inhoudelijk sprak het mij aan alsook de vormgeving/layout. Ik las het in één keer uit. Je bedient verschillende doelgroepen. Zowel voor mensen met strategisch, tactisch en operationeel perspectief heb je een duidelijke boodschap. Dat is knap en zorgt ook voor een gevoel van compleetheid.

-Meneer van Tol (commissaris)

“Impact en de invloed van betrokkenheid, bevlogenheid en bereidheid. Mooi beschreven”

– Rob Luyk (ondernemer)

“Ik heb gisteren je e-boek gelezen en ik vond het erg goed; hele waardevolle uitleg en aanbevelingen! Ik kan het boek van harte aanbevelen.”

-Chantal Tjon

MakeYourMission

Het bureau voor sociale innovatie vanuit het hart

@Maaike Rotteveel 2023
Disclaimer