Innerspective – Vlogserie Volg je hart

2019 – 2020

Opdrachtgever
Wout Plevier van Innerspective

Opdracht
Een serie vlogs maken over het volgen van je hart

Door Wout Plevier ben ik gevraagd om een jaar lang de hart ambassadeur te zijn van zijn bedrijf Innerspective. Met zijn bedrijf helpt hij je om functioneren en welbevinden van talenten consistent te optimaliseren, met focus op vitaliteit, bevlogenheid, talentmanagement, inspirerend leiderschap en de meest fijne werkomgeving.

Hij vroeg mij om een vlogserie over het ‘volgen van je hart’ te maken om mensen hiermee een handreiking (ik noem het inmiddels hartreiking :-)) te bieden om hun talenten in te zetten voor hun dromen.

Ons hart vertelt ons wie we zijn en wat we het liefste zouden willen doen. Helaas ziet ons verstand vaak beren op de weg, waardoor we angstig zijn ons hart te volgen. Een organisatie benut veelal niet het volledige potentieel van haar medewerkers, wanneer geen ruimte wordt geboden voor het volgen van het hart en hebben van angst. Om ons te laten zien wat het belang is van het uiten van deze gevoelens, hoe je hiermee weerstand ombuigt naar wendbaarheid en daardoor je medewerkers en dus ook je organisatie naar een hoger niveau tilt, heb ik hiervoor een serie vlogs gemaakt.

MakeYourMission

Het bureau voor sociale innovatie vanuit het hart

@Maaike Rotteveel 2023
Disclaimer