MakeYourMind Meetings

Ik houd van goede gesprekken. Gesprekken die over de uitdagende stukken van het leven gaan. Die mij inspireren om over mijn eigen leven na te denken. Gesprekken met vrienden, maar zeker ook met vreemden. Alleen, dit soort gesprekken ontstaan vaak door toeval. Je ontmoet iemand, je raakt aan de praat en opeens heb je een boeiend onderwerp te pakken. Dàt gevoel! Dat gevoel dat je er helemaal in opgaat en dol enthousiast wordt. Daar gaat het mij om bij MakeYourMind Meetings. Een initiatief dat ik in 2018 heb opgericht.

Het gedachtegoed van MakeYourMind Meetings staat voor het creëren van een setting waarbinnen de deelnemers ongedwongen kunnen praten over onderwerpen die in het alledaagse leven niet altijd de aandacht krijgen of ontweken worden. Samen met andere deelnemers gaan ze op zoek naar antwoorden op prikkelende vragen. Vragen die je aan het denken zetten, die je stimuleren om je open te stellen en die je verrassen met jouw eigen antwoorden en antwoorden van anderen.

Per bijeenkomst staat er een verrassende vraag centraal die past bij uitdagingen van deze tijd. Het nadenken hierover en hard op uitspreken hiervan werkt vaak heerlijk ontnuchterend. Je ziet dingen dan vanuit een ander perspectief wat je kan helpen om dichter bij jouw waarden te komen en hiernaar te handelen.

Inmiddels heb ik al een vele bijzondere MakeYourMind Meetings mogen organiseren. Iedere keer is de setting weer anders. Voor mensen die op persoonlijk vlak uitgedaagd willen worden. Voor professionals die buiten de bestaande paden van hun vakgebied willen treden om een stap verder te kunnen zetten. Voor pioniers die de wereld willen veranderen en op zoek zijn naar hoopvolle perspectieven. En zelfs voor ouders die met hun kinderen wereldse zaken willen bespreken om van elkaar te leren. Kortom. Een goed gesprek is voor iedereen weggelegd!

Interesse? Neem dan zeker even vrijblijvend contact met mij op.

MakeYourMission

Het bureau voor sociale innovatie vanuit het hart

@Maaike Rotteveel 2023
Disclaimer